info@fjordred.be

050 19 00 02

Monnikenwerve 17-19

8000 Brugge

Vergeleken met andere appartementen in de buurt krijg je hier veel luxe voor een betaalbare prijs. Er zijn ook leuke extra's zoals de domotica en wijnkoeler.     

G. Roelandts, 36, Juridisch medewerker

Een rendabele vastgoedinvestering met een zorgeloze, gegarandeerde verhuurservice?

Laatste 2 flats vanaf 199.500 euro  

Door hieronder op 'meer weten' te klikken , geef je toestemming aan Fjord RED om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien.

27 & 28 
APRIL 2019

OPENDEUR -WEEKEND

Zorgeloze, inflatiebestendige investeringsflats 

Vlakbij de Brusselse ring, Brussels Airport en de NAVO

Aantrekkelijk rendement dankzij verhuur op korte termijn

Gewaarborgde verhuur (niet beperkt tot 25 jaar)

Fjord Real Estate Development focust op stedelijke inbreidingsprojecten. Ons doel is om historisch bewezen locaties opnieuw op te waarderen. Dit doen we door in één project diverse functies te combineren en uitbating voor eigen rekening te nemen.

Fjord RED BE0735.665.519

De voorgestelde projecten op deze website zijn geen aanbiedingen, maar een eerste kennismaking met wat wij voor u kunnen betekenen.  Indien u wel een aanbieding wenst te ontvangen, zijn wij graag bereid u een gepersonaliseerd aanbod te doen.  Dit kan telefonisch, via email of via een eerste kennismakingsgesprek.

Een investering in nieuwbouwvastgoed moet benaderd worden vanuit het perspectief dat dit een lange termijn investering betreft. Bij een snelle doorverkoop binnen de tien jaar kan men zelden de investering, aankoop- en inrichtingskosten volledig recupereren. Als men de vastgoedinvestering op lange termijn bekijkt is het een zekere investering die kapitaal beschermt en rendement biedt door het eigen gebruik, opbrengstmogelijkheden en eventuele fiscale voordelen.

www.fjordred.be

Waarom kiezen voor een vakantieverblijf in Blankenberge?

Een exploitant met jarenlange ervaring verzorgt de volledige uitbating van uw investering. U hoeft enkel te ontspannen en kunt  volop genieten van de opbrengsten van uw vakantieverblijf

De exploitant werkt samen met meer dan 50 verschillende internationale partners. Zo wordt uw appartement zo vaak mogelijk verhuurd tegen de beste prijs. Hierdoor genieten eigenaars al jaren van een bewezen rendement.

Een investering waar u zich goed bij voelt. Dat is waar we naar streven. Daarom werden voor u verschillende investeringsformules uitgestippeld.  U kiest de formule die het best aansluit bij uw noden en wensen!

Zorgeloze uitbating

Bewezen rendement!

Uw eigen investering

Bezienswaardigheden in Blankenberge

Maak een sprong in de tijd! Wat ooit een typisch vissershuisje was uit het einde van 18e eeuw, is nu een gezellig museum-café. Doe zoals visser Pé Majutte dat vroeger deed, en geniet er van een kop koffie met een heerlijke slufferkoek. Ondertussen geef je je ogen de kost in dit oudst bewaarde en geklasseerde vissershuisje aan de Belgische Kust.

De Belgium Pier heeft een rijke geschiedenis en behoort dan ook tot het nationale patrimonium. Dit unieke bouwwerk bestaat uit een 350 meter lange brug in zee en is ook bekend tot ver over de landsgrenzen. Nergens anders is de confrontatie met eb en vloed, de uitgestrektheid van de Noordzee en de kracht van de elementen zo intens als op de Belgium Pier.

Ontvang je duikbril en logboek en start jouw boeiende ontdekkingsreis in langs de Amazonerivier door onze zeeën en oceanen. Meer dan 50 aquaria tonen de mysterieuze onderwaterwereld: van spectaculaire haaien, beruchte piranha’s en het kweekprogramma voor zeepaardjes tot een prachtige zeeschildpad met een beperking. Klauter in de uitkijktorens en sta oog in oog met de indrukwekkende zeeleeuwen, knotsgekke pinguïns en speelse otters.

in het Belle Epoque Centrum maak je kennis met alle glorie uit het tijdperk van… jawel de Belle Epoque! Dit was de periode tussen 1870 tot 1914 waarin de Europese burger welstellend was. Blankenberge ontwikkelde zich toen tot een belangrijke badstad met grote bouwkundige realisaties. Een interactieve tentoonstelling in het centrum vertelt een nostalgisch verhaal over de tijd van toen.

Huisje van Majutte

Belgium Pier

Sea Life Blankenberge

Belle Epoque

Waarom kiezen voor een vakantieverblijf in Blankenberge?

Geen zorgen over schade, wanbetalers en onderhoud bij de verhuur

Duurzame energie-voorzieningen dankzij geothermie

Slim investeren in investeringsflats - Brussels Airport

DOWNLOAD DE BROCHURE

Deze luxueuze en ruime expatverblijven zijn gelegen tussen Brussels Airport en de NAVO. De Mövenpick Studios hebben een aparte slaapkamer en worden op korte termijn verhuurd aan expats, multinationals en internationale overheidsinstanties. Bovendien zijn ze voorzien van een ingerichte kitchenette, leefruimte, badkamer met aparte douche en bad en een slaapkamer met kingsize bed. 

UW BEGELEIDING DOORHEEN HET AANKOOPTRAJECT

DOWNLOADEN BROCHURE

DOWNLOAD DE BROCHURE

Veilige huuropbrengsten

Investeren in vastgoed is al sinds jaar en dag een veilig en slim alternatief om op lange termijn een mooie opbrengst en meerwaarde te realiseren. Bij een investering in Mövenpick Studios  bent u zeker van een professioneel beheer, waardoor uw vastgoed aan de beste prijs wordt verhuurd.

Vlakbij Brussels Airport en NAVO

Mövenpick Studios bevindt zich op de AAA-zichtlocatie. Dit op slechts 2km van de NAVO en op minder dan 6 minuten van Brussels Airport. Mövenpick Studios beschikt ook over fitness, laundry-lounge en diverse hotelvoorzieningen.

Vastgoed met zorgeloze verhuurservice

Het voordeel van een samenwerking met een ervaren management is hoofdzakelijk het zorgeloze aspect. Alle zorgen worden uit uw handen genomen. Dit betekent concreet dat u, als eigenaar, niet te maken zal hebben met leegstand, schade of wanbetalers.

Vaste voorgefinancierde renovaties

VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

TELEFONISCH CONTACT

BEZICHTINGEN PROJECTLOCATIE

INTEKENEN EEN OF MEERDERE UNITS

Eigen gebruik mogelijk ( 45 dagen per jaar)

DOWNLOAD BROCHURE

Duurzame energie-voorzieningen dankzij geothermie

GEEN EIGEN BEWONING MOGELIJK!

DOWNLOAD DE BROCHURE

Wens je graag meer te weten te komen over wat een investering in investeringsflats juist inhoudt, op welke locatie de exact flats gelegen zijn, wie het huurderspubliek is en op welke potentiële opbrengst je kan rekenen?

Download hier vrijblijvend de brochure

DOWNLOAD DE BROCHURE

Nog 2 investeringsflats beschikbaar