info@fjordred.be

050 19 00 02

Louizalaan 65 , bus 11

1050 Elsene (Brussel)

27 & 28 
APRIL 2019

OPENDEUR -WEEKEND

Opendeurweekend - Fjord RED

Investeren in hotelvastgoed 

7 & 8 mei 2022 

Fjord Real Estate Development focust op stedelijke inbreidingsprojecten. Ons doel is om historisch bewezen locaties opnieuw op te waarderen. Dit doen we door in één project diverse functies te combineren en uitbating voor eigen rekening te nemen.

Fjord RED BE0735.665.519

De voorgestelde projecten op deze website zijn geen aanbiedingen, maar een eerste kennismaking met wat wij voor u kunnen betekenen.  Indien u wel een aanbieding wenst te ontvangen, zijn wij graag bereid u een gepersonaliseerd aanbod te doen.  Dit kan telefonisch, via email of via een eerste kennismakingsgesprek.

Een investering in nieuwbouwvastgoed moet benaderd worden vanuit het perspectief dat dit een lange termijn investering betreft. Bij een snelle doorverkoop binnen de tien jaar kan men zelden de investering, aankoop- en inrichtingskosten volledig recupereren. Als men de vastgoedinvestering op lange termijn bekijkt is het een zekere investering die kapitaal beschermt en rendement biedt door het eigen gebruik, opbrengstmogelijkheden en eventuele fiscale voordelen.

www.fjordred.be

Waarom kiezen voor een vakantieverblijf in Blankenberge?

Een exploitant met jarenlange ervaring verzorgt de volledige uitbating van uw investering. U hoeft enkel te ontspannen en kunt  volop genieten van de opbrengsten van uw vakantieverblijf

De exploitant werkt samen met meer dan 50 verschillende internationale partners. Zo wordt uw appartement zo vaak mogelijk verhuurd tegen de beste prijs. Hierdoor genieten eigenaars al jaren van een bewezen rendement.

Een investering waar u zich goed bij voelt. Dat is waar we naar streven. Daarom werden voor u verschillende investeringsformules uitgestippeld.  U kiest de formule die het best aansluit bij uw noden en wensen!

Zorgeloze uitbating

Bewezen rendement!

Uw eigen investering

Bezienswaardigheden in Blankenberge

Maak een sprong in de tijd! Wat ooit een typisch vissershuisje was uit het einde van 18e eeuw, is nu een gezellig museum-café. Doe zoals visser Pé Majutte dat vroeger deed, en geniet er van een kop koffie met een heerlijke slufferkoek. Ondertussen geef je je ogen de kost in dit oudst bewaarde en geklasseerde vissershuisje aan de Belgische Kust.

De Belgium Pier heeft een rijke geschiedenis en behoort dan ook tot het nationale patrimonium. Dit unieke bouwwerk bestaat uit een 350 meter lange brug in zee en is ook bekend tot ver over de landsgrenzen. Nergens anders is de confrontatie met eb en vloed, de uitgestrektheid van de Noordzee en de kracht van de elementen zo intens als op de Belgium Pier.

Ontvang je duikbril en logboek en start jouw boeiende ontdekkingsreis in langs de Amazonerivier door onze zeeën en oceanen. Meer dan 50 aquaria tonen de mysterieuze onderwaterwereld: van spectaculaire haaien, beruchte piranha’s en het kweekprogramma voor zeepaardjes tot een prachtige zeeschildpad met een beperking. Klauter in de uitkijktorens en sta oog in oog met de indrukwekkende zeeleeuwen, knotsgekke pinguïns en speelse otters.

in het Belle Epoque Centrum maak je kennis met alle glorie uit het tijdperk van… jawel de Belle Epoque! Dit was de periode tussen 1870 tot 1914 waarin de Europese burger welstellend was. Blankenberge ontwikkelde zich toen tot een belangrijke badstad met grote bouwkundige realisaties. Een interactieve tentoonstelling in het centrum vertelt een nostalgisch verhaal over de tijd van toen.

Huisje van Majutte

Belgium Pier

Sea Life Blankenberge

Belle Epoque

Waarom kiezen voor een vakantieverblijf in Blankenberge?

Schrijf je in voor een bezoek! 

Tijden het infoweekend van Fjord RED op zaterdag 07/05 en zondag 08/05 maakt u kennis met:

Mövenpick Brussels Airport - vanaf €169.000

In het hart van Zaventem, tussen de Corporate Village en het NAVO-hoofdkwartier, wordt het nieuwste premium hotel van Fjord RED, met uitbating onder franchise van de wereldberoemde Accor-familie, gebouwd. Het project beschikt over hotelkamers, rooftop restaurant en skylounge, fitness, business flats en een ondergrondse parking. De fantastische zichtlocatie, net naast de Brusselse ring, geeft u een schitterend uitzicht op de omgeving en de nabijgelegen luchthaven – Brussels Airport.

Wat komt u tijdens het infoweekend te weten

De directe omgeving van het project

Wat investeren in hotelvastgoed juist inhoudt

De opbrengstmogelijkheden van de investering

Wat de fiscale voordelen van dergelijke investering zijn

Actie tijdens het opendeurweekend: 

Bij aankoop krijgt u een bon voor vliegtickets ter waarde van 1000 euro naar eender waar.

SCHRIJF MIJ INSCHRIJF MIJ IN

Bereikbaarheid 

Adres:  The Greenhouse BXL (Berkenlaan 8A, + 8B, Diegem)

SCHRIJF MIJ IN