info@fjordred.be

050 19 00 02

Monnikenwerve 17-19

8000 Brugge

27 & 28 
APRIL 2019

OPENDEUR -WEEKEND

Fjord Real Estate Development focust op stedelijke inbreidingsprojecten. Ons doel is om historisch bewezen locaties opnieuw op te waarderen. Dit doen we door in één project diverse functies te combineren en uitbating voor eigen rekening te nemen.

Fjord RED BE0735.665.519

De voorgestelde projecten op deze website zijn geen aanbiedingen, maar een eerste kennismaking met wat wij voor u kunnen betekenen.  Indien u wel een aanbieding wenst te ontvangen, zijn wij graag bereid u een gepersonaliseerd aanbod te doen.  Dit kan telefonisch, via email of via een eerste kennismakingsgesprek.

Een investering in nieuwbouwvastgoed moet benaderd worden vanuit het perspectief dat dit een lange termijn investering betreft. Bij een snelle doorverkoop binnen de tien jaar kan men zelden de investering, aankoop- en inrichtingskosten volledig recupereren. Als men de vastgoedinvestering op lange termijn bekijkt is het een zekere investering die kapitaal beschermt en rendement biedt door het eigen gebruik, opbrengstmogelijkheden en eventuele fiscale voordelen.

www.fjordred.be

Waarom kiezen voor een vakantieverblijf in Blankenberge?

Een exploitant met jarenlange ervaring verzorgt de volledige uitbating van uw investering. U hoeft enkel te ontspannen en kunt  volop genieten van de opbrengsten van uw vakantieverblijf

De exploitant werkt samen met meer dan 50 verschillende internationale partners. Zo wordt uw appartement zo vaak mogelijk verhuurd tegen de beste prijs. Hierdoor genieten eigenaars al jaren van een bewezen rendement.

Een investering waar u zich goed bij voelt. Dat is waar we naar streven. Daarom werden voor u verschillende investeringsformules uitgestippeld.  U kiest de formule die het best aansluit bij uw noden en wensen!

Zorgeloze uitbating

Bewezen rendement!

Uw eigen investering

Bezienswaardigheden in Blankenberge

Maak een sprong in de tijd! Wat ooit een typisch vissershuisje was uit het einde van 18e eeuw, is nu een gezellig museum-café. Doe zoals visser Pé Majutte dat vroeger deed, en geniet er van een kop koffie met een heerlijke slufferkoek. Ondertussen geef je je ogen de kost in dit oudst bewaarde en geklasseerde vissershuisje aan de Belgische Kust.

De Belgium Pier heeft een rijke geschiedenis en behoort dan ook tot het nationale patrimonium. Dit unieke bouwwerk bestaat uit een 350 meter lange brug in zee en is ook bekend tot ver over de landsgrenzen. Nergens anders is de confrontatie met eb en vloed, de uitgestrektheid van de Noordzee en de kracht van de elementen zo intens als op de Belgium Pier.

Ontvang je duikbril en logboek en start jouw boeiende ontdekkingsreis in langs de Amazonerivier door onze zeeën en oceanen. Meer dan 50 aquaria tonen de mysterieuze onderwaterwereld: van spectaculaire haaien, beruchte piranha’s en het kweekprogramma voor zeepaardjes tot een prachtige zeeschildpad met een beperking. Klauter in de uitkijktorens en sta oog in oog met de indrukwekkende zeeleeuwen, knotsgekke pinguïns en speelse otters.

in het Belle Epoque Centrum maak je kennis met alle glorie uit het tijdperk van… jawel de Belle Epoque! Dit was de periode tussen 1870 tot 1914 waarin de Europese burger welstellend was. Blankenberge ontwikkelde zich toen tot een belangrijke badstad met grote bouwkundige realisaties. Een interactieve tentoonstelling in het centrum vertelt een nostalgisch verhaal over de tijd van toen.

Huisje van Majutte

Belgium Pier

Sea Life Blankenberge

Belle Epoque

Waarom kiezen voor een vakantieverblijf in Blankenberge?

Schrijf mij in voor het nieuwbouwweekend!

Bezoek vrijblijvend de indrukwekkend werf van Mövenpick Brussels Airport

De indrukwekkende werf van het Mövenpick Brussels Airport project

Wat investeren in hotelvastgoed juist inhoudt

De opbrengstmogelijkheden van deze investeringen

Wat de fiscale voordelen van dergelijke investering zijn

SCHRIJF MIJ IN

Bereikbaarheid 

Adres:  Excelsiorlaan 8, 1930 Zaventem

SCHRIJF MIJ IN

BEPERKT AANTAL PLAATSEN

Al vanaf €219.000

Investeer in een doordachte en inflatiebestendige vastgoedinvestering

In het hart van Zaventem, tussen de Corporate Village en het NAVO-hoofdkwartier, wordt het nieuwste project van Fjord RED gebouwd. De hotelsuites bevinden zich op een absolute toplocatie en genieten van een volledige service. Onder het project bevindt er zich een rotatieparking. 

  1. Een hogere verhuurprijs dankzij de verhuur op korte termijn
  2. Inflatiebestendig vastgoed (overnachtingsprijs stijgt mee met inflatie)
  3. Zorgeloos concept: de verhuur en het onderhoud wordt voor jou gedaan door de professionele verhuurpartner
  4. instappen met slecht 2,62% btw op nieuwbouw tot eind dit jaar

De 4 belangrijkste redenen waarom mensen investeren in hotelsuites

Wat komt u tijdens de opendeurdag te weten?

Tijdens de opendeurweekend van Fjord Red op 25 november maakt u kennis met:


Actie tijdens de opendeurdag

Bij directe aankoop of bij een optie (gevolgd door aankoop) tijdens de opendeurdag, krijgt u een flatscreen of een Macbook van Fjord RED.

Ontdek een voorproefje van de werf in onderstaande video

SCHRIJF MIJ INSCHRIJF MIJ IN

Opendeurdag 
Mövenpick Brussels Airport

Ontdek de indrukwekkende werf en investerings-mogelijkheden op zaterdag 25 november in Zaventem!

Investeren kan vanaf € 219.000

De verschillende investeringsmogelijkheden bij Mövenpick Brussels Airport

  1. Ruime hotelkamers 
  2. Studio's voor long stays
  3. 1-slaapkamer business flats met hotelservice (expatverblijven)
SCHRIJF MIJ IN