info@fjordred.be

050 19 00 02

Monnikenwerve 17-19

8000 Brugge

Investeer mee in publieke parkings tussen
Brussels Airport
 en de NAVO

Meer weten?

€ 130.000 per pakket

Geen zorgen over beheer, verhuur en onderhoud, anders dan bij de verhuur van een woning of appartement

Lage onderhoudskosten

Door hieronder op 'meer informatie' te klikken , geef je toestemming aan Fjord RED om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien.

Grote vraag naar parkings in luchthavenzone

Eenmalige opportuniteit in een uitverkocht project.

Wanneer je investeert in vastgoed, wil je dit natuurlijk op een rendabele manier doen met zicht op meerwaarde in de toekomst. Op deze manier bezorgt Fjord RED u een marktcomform rendement:

 • Deelname in 90% van de nettowinst van Parking 21
 • Je geniet van een zorgeloos groeirendement dankzij indexering
 • Je investeert in vastgoed dat per uur en per dag verhuurd wordt, waardoor hogere opbrengsten mogelijk zijn.
 • Langdurige uitbatingsgarantie van professioneel uitbater
MEER INFORMATIEMEER INFORMATIE

Fjord Real Estate Development focust op stedelijke inbreidingsprojecten. Ons doel is om historisch bewezen locaties opnieuw op te waarderen. Dit doen we door in één project diverse functies te combineren en uitbating voor eigen rekening te nemen.

Fjord RED BE0735.665.519

De voorgestelde projecten op deze website zijn geen aanbiedingen, maar een eerste kennismaking met wat wij voor u kunnen betekenen.  Indien u wel een aanbieding wenst te ontvangen, zijn wij graag bereid u een gepersonaliseerd aanbod te doen.  Dit kan telefonisch, via email of via een eerste kennismakingsgesprek.

www.fjordred.be

Waarom kiezen voor een vakantieverblijf in Blankenberge?

Een exploitant met jarenlange ervaring verzorgt de volledige uitbating van uw investering. U hoeft enkel te ontspannen en kunt  volop genieten van de opbrengsten van uw vakantieverblijf

De exploitant werkt samen met meer dan 50 verschillende internationale partners. Zo wordt uw appartement zo vaak mogelijk verhuurd tegen de beste prijs. Hierdoor genieten eigenaars al jaren van een bewezen rendement.

Een investering waar u zich goed bij voelt. Dat is waar we naar streven. Daarom werden voor u verschillende investeringsformules uitgestippeld.  U kiest de formule die het best aansluit bij uw noden en wensen!

Zorgeloze uitbating

Bewezen rendement!

Uw eigen investering

Bezienswaardigheden in Blankenberge

Maak een sprong in de tijd! Wat ooit een typisch vissershuisje was uit het einde van 18e eeuw, is nu een gezellig museum-café. Doe zoals visser Pé Majutte dat vroeger deed, en geniet er van een kop koffie met een heerlijke slufferkoek. Ondertussen geef je je ogen de kost in dit oudst bewaarde en geklasseerde vissershuisje aan de Belgische Kust.

De Belgium Pier heeft een rijke geschiedenis en behoort dan ook tot het nationale patrimonium. Dit unieke bouwwerk bestaat uit een 350 meter lange brug in zee en is ook bekend tot ver over de landsgrenzen. Nergens anders is de confrontatie met eb en vloed, de uitgestrektheid van de Noordzee en de kracht van de elementen zo intens als op de Belgium Pier.

Ontvang je duikbril en logboek en start jouw boeiende ontdekkingsreis in langs de Amazonerivier door onze zeeën en oceanen. Meer dan 50 aquaria tonen de mysterieuze onderwaterwereld: van spectaculaire haaien, beruchte piranha’s en het kweekprogramma voor zeepaardjes tot een prachtige zeeschildpad met een beperking. Klauter in de uitkijktorens en sta oog in oog met de indrukwekkende zeeleeuwen, knotsgekke pinguïns en speelse otters.

in het Belle Epoque Centrum maak je kennis met alle glorie uit het tijdperk van… jawel de Belle Epoque! Dit was de periode tussen 1870 tot 1914 waarin de Europese burger welstellend was. Blankenberge ontwikkelde zich toen tot een belangrijke badstad met grote bouwkundige realisaties. Een interactieve tentoonstelling in het centrum vertelt een nostalgisch verhaal over de tijd van toen.

Huisje van Majutte

Belgium Pier

Sea Life Blankenberge

Belle Epoque

Waarom kiezen voor een vakantieverblijf in Blankenberge?

Ontdek wat Parking 21 - Brussels Airport nog meer te bieden heeft voor u. Kom meer te weten wat een investering in openbare parkings precies inhoudt, ontdek de uitstekende ligging en de opbrengstensimulatie 

DOWNLOAD VRIJBLIJVEND DE BROCHURE

Download vrijblijvend de brochure

Ontdek Parking 21, de eenvoudige investering, zonder zorgen

Alle voordelen van vastgoed, eenvoudiger dan de verhuur van een huis of appartement

Grote vraag naar parkings in de luchthavenzone

Jouw inkomsten uit een investering in Parking 21.

Wanneer je investeert in een openbare parking bij Parking 21, geniet je van alle voordelen die je traditioneel hebt bij vastgoed.

 • Vastgoed met notariële akte
 • Volledig zorgeloos: de verhuur, beheer en onderhoud wordt voor jou gedaan door een professionele uitbater met jarenlange ervaring
 • Langdurige zekerheid: uitbatingovereenkomst met professionele uitbater.
 • Lagere instapprijs ten opzichte van een huis of appartement

De luchthavenzone van Brussels Airport is al decennialang een zeer drukke omgeving met een grote vraag naar openbare parkings.

 • 26,4 miljoen passagiers in Brussels Airport (cijfers 2019)
 • Ambitie voor 40 mijloen passagiers in 2040.
 • Gelegen op 5 minuten rijden via filevrije strook naar de luchthaven
 • 7 grote bedrijvenparken in de directe omgeving
 • Bezetting van parking dankzij bovengelegen hotel met ruimte voor méér dan 400 gasten.

Meer weten over investeren in Parking 21?

Meer weten over investeren in Parking 21?