info@fjordred.be

0484 13 03 56

Louizalaan 65 

1050 Elsene (Brussel)

Vergeleken met andere appartementen in de buurt krijg je hier veel luxe voor een betaalbare prijs. Er zijn ook leuke extra's zoals de domotica en wijnkoeler.     

G. Roelandts, 36, Juridisch medewerker

Investeer mee in ecoparkings vlakbij Brussels Airport 

Parking 21 - Brussels Airport 

Lage instapprijs voor een vastgoedinvestering

Door hierboven op 'vrijblijvend meer informatie' te klikken, geef je toestemming aan Fjord RED om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien.

Minimum instapprijs van € 104.500 per pakket

Gegarandeerde professionele uitbating van 24 jaar

Maximum investering van 20 paketten  

Lage onderhouds- en renovatiekosten

27 & 28 
APRIL 2019

OPENDEUR -WEEKEND

Fjord Real Estate Development focust op stedelijke inbreidingsprojecten. Ons doel is om historisch bewezen locaties opnieuw op te waarderen. Dit doen we door in één project diverse functies te combineren en uitbating voor eigen rekening te nemen.

Fjord RED BE0735.665.519

De voorgestelde projecten op deze website zijn geen aanbiedingen, maar een eerste kennismaking met wat wij voor u kunnen betekenen.  Indien u wel een aanbieding wenst te ontvangen, zijn wij graag bereid u een gepersonaliseerd aanbod te doen.  Dit kan telefonisch, via email of via een eerste kennismakingsgesprek.

Een investering in nieuwbouwvastgoed moet benaderd worden vanuit het perspectief dat dit een lange termijn investering betreft. Bij een snelle doorverkoop binnen de tien jaar kan men zelden de investering, aankoop- en inrichtingskosten volledig recupereren. Als men de vastgoedinvestering op lange termijn bekijkt is het een zekere investering die kapitaal beschermt en rendement biedt door het eigen gebruik, opbrengstmogelijkheden en eventuele fiscale voordelen.”

www.fjordred.be

Waarom kiezen voor een vakantieverblijf in Blankenberge?

Een exploitant met jarenlange ervaring verzorgt de volledige uitbating van uw investering. U hoeft enkel te ontspannen en kunt  volop genieten van de opbrengsten van uw vakantieverblijf

De exploitant werkt samen met meer dan 50 verschillende internationale partners. Zo wordt uw appartement zo vaak mogelijk verhuurd tegen de beste prijs. Hierdoor genieten eigenaars al jaren van een bewezen rendement.

Een investering waar u zich goed bij voelt. Dat is waar we naar streven. Daarom werden voor u verschillende investeringsformules uitgestippeld.  U kiest de formule die het best aansluit bij uw noden en wensen!

Zorgeloze uitbating

Bewezen rendement!

Uw eigen investering

Bezienswaardigheden in Blankenberge

Maak een sprong in de tijd! Wat ooit een typisch vissershuisje was uit het einde van 18e eeuw, is nu een gezellig museum-café. Doe zoals visser Pé Majutte dat vroeger deed, en geniet er van een kop koffie met een heerlijke slufferkoek. Ondertussen geef je je ogen de kost in dit oudst bewaarde en geklasseerde vissershuisje aan de Belgische Kust.

De Belgium Pier heeft een rijke geschiedenis en behoort dan ook tot het nationale patrimonium. Dit unieke bouwwerk bestaat uit een 350 meter lange brug in zee en is ook bekend tot ver over de landsgrenzen. Nergens anders is de confrontatie met eb en vloed, de uitgestrektheid van de Noordzee en de kracht van de elementen zo intens als op de Belgium Pier.

Ontvang je duikbril en logboek en start jouw boeiende ontdekkingsreis in langs de Amazonerivier door onze zeeën en oceanen. Meer dan 50 aquaria tonen de mysterieuze onderwaterwereld: van spectaculaire haaien, beruchte piranha’s en het kweekprogramma voor zeepaardjes tot een prachtige zeeschildpad met een beperking. Klauter in de uitkijktorens en sta oog in oog met de indrukwekkende zeeleeuwen, knotsgekke pinguïns en speelse otters.

in het Belle Epoque Centrum maak je kennis met alle glorie uit het tijdperk van… jawel de Belle Epoque! Dit was de periode tussen 1870 tot 1914 waarin de Europese burger welstellend was. Blankenberge ontwikkelde zich toen tot een belangrijke badstad met grote bouwkundige realisaties. Een interactieve tentoonstelling in het centrum vertelt een nostalgisch verhaal over de tijd van toen.

Huisje van Majutte

Belgium Pier

Sea Life Blankenberge

Belle Epoque

Waarom kiezen voor een vakantieverblijf in Blankenberge?

Ecoparkings tussen Brussels Airport en de NAVO

De 178 ondergrondse parkeerplaatsen, verspreid over de 3 niveaus, vormen Parking 21, de ecologische parking tussen Brussels Airport en de NAVO

Zowel expats, passagiers van Brussels Airport en bedrijven uit de directe omgeving kunnen deze parking gebruiken. Er zijn mogelijkheden om te parkeren aan een bepaalde dagtarief voor bezoekers, park-sleep and fly formule voor passagiers en vaste formules op lange termijn voor bedrijven in de buurt. 

Fjord RED maakt het mogelijk om als particulier mee te investeren met een minimum instapprijs van € 104.500 per pakket

Waarom investeren in rotatieparkings?

VRIJBLIJVEND MEER INFORMATIE

Ontdek wat de ecoparkings van Parking 21, in de nabijheid van Brussels Airport, nog meer te bieden hebben voor u. Bekijk de uitstekende en unieke locatie van de ecologische parking, kom meer te weten over de bedrijven- en kantorenparken in de omgeving en leer wat een investering in parkings exact inhoud. 

Download vrijblijvend de gratis brochure!

DOWNLOAD DE BROCHURE

U bent notarieel eigenaar van het vastgoed, maar laat de dagelijkse zorgen over aan de exploitant.

Lager instapbedrag in vergelijking met een klassieke vastgoedinvestering. 

Lage onderhouds- en renovatiekosten in tegenstelling tot klassiek vastgoed.

Deel mee in 90% van de exploitatiewinst van de hele rotatieparking. 

Download vrijblijvend de brochure

DOWNLOAD DE GRATIS BROCHURE