info@fjordred.be

050 19 00 02

Louizalaan 65 , bus 11

1050 Elsene (Brussel)

Investeer mee in luxueuze hotelsuites vlakbij de NAVO

Meer weten?

Aantrekkelijk rendement dankzij verhuur op korte termijn (per dag)

Laagdrempelige vastgoedinvestering
Vanaf € 169.000

Geen zorgen over schade, wanbetalers en onderhoud bij de verhuur, anders dan bij een woning of appartement

Fiscaal voordelig

Door hieronder op 'meer informatie' te klikken , geef je toestemming aan Fjord RED om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien.

Grote vraag naar overnachtingen in Zaventem, vlakbij de NAVO en 2000 multinationals

Eenvoudig investeren, zonder zorgen

Wanneer je investeert in vastgoed, wil je dit natuurlijk op een rendabele manier doen met zicht op meerwaarde in de toekomst. Op deze manier bezorgt Fjord RED u een aantrekkelijk rendement:

 • Deelname in 90% van de nettowinst
 • Je geniet van een aantrekkelijk rendement
 • Je investeert in vastgoed dat per dag verhuurd wordt
 • Langdurige uitbatingsgarantie
MEER INFORMATIEMEER INFORMATIE

Fjord Real Estate Development focust op stedelijke inbreidingsprojecten. Ons doel is om historisch bewezen locaties opnieuw op te waarderen. Dit doen we door in één project diverse functies te combineren en uitbating voor eigen rekening te nemen.

Fjord RED BE0735.665.519

De voorgestelde projecten op deze website zijn geen aanbiedingen, maar een eerste kennismaking met wat wij voor u kunnen betekenen.  Indien u wel een aanbieding wenst te ontvangen, zijn wij graag bereid u een gepersonaliseerd aanbod te doen.  Dit kan telefonisch, via email of via een eerste kennismakingsgesprek.

www.fjordred.be

Waarom kiezen voor een vakantieverblijf in Blankenberge?

Een exploitant met jarenlange ervaring verzorgt de volledige uitbating van uw investering. U hoeft enkel te ontspannen en kunt  volop genieten van de opbrengsten van uw vakantieverblijf

De exploitant werkt samen met meer dan 50 verschillende internationale partners. Zo wordt uw appartement zo vaak mogelijk verhuurd tegen de beste prijs. Hierdoor genieten eigenaars al jaren van een bewezen rendement.

Een investering waar u zich goed bij voelt. Dat is waar we naar streven. Daarom werden voor u verschillende investeringsformules uitgestippeld.  U kiest de formule die het best aansluit bij uw noden en wensen!

Zorgeloze uitbating

Bewezen rendement!

Uw eigen investering

Bezienswaardigheden in Blankenberge

Maak een sprong in de tijd! Wat ooit een typisch vissershuisje was uit het einde van 18e eeuw, is nu een gezellig museum-café. Doe zoals visser Pé Majutte dat vroeger deed, en geniet er van een kop koffie met een heerlijke slufferkoek. Ondertussen geef je je ogen de kost in dit oudst bewaarde en geklasseerde vissershuisje aan de Belgische Kust.

De Belgium Pier heeft een rijke geschiedenis en behoort dan ook tot het nationale patrimonium. Dit unieke bouwwerk bestaat uit een 350 meter lange brug in zee en is ook bekend tot ver over de landsgrenzen. Nergens anders is de confrontatie met eb en vloed, de uitgestrektheid van de Noordzee en de kracht van de elementen zo intens als op de Belgium Pier.

Ontvang je duikbril en logboek en start jouw boeiende ontdekkingsreis in langs de Amazonerivier door onze zeeën en oceanen. Meer dan 50 aquaria tonen de mysterieuze onderwaterwereld: van spectaculaire haaien, beruchte piranha’s en het kweekprogramma voor zeepaardjes tot een prachtige zeeschildpad met een beperking. Klauter in de uitkijktorens en sta oog in oog met de indrukwekkende zeeleeuwen, knotsgekke pinguïns en speelse otters.

in het Belle Epoque Centrum maak je kennis met alle glorie uit het tijdperk van… jawel de Belle Epoque! Dit was de periode tussen 1870 tot 1914 waarin de Europese burger welstellend was. Blankenberge ontwikkelde zich toen tot een belangrijke badstad met grote bouwkundige realisaties. Een interactieve tentoonstelling in het centrum vertelt een nostalgisch verhaal over de tijd van toen.

Huisje van Majutte

Belgium Pier

Sea Life Blankenberge

Belle Epoque

Waarom kiezen voor een vakantieverblijf in Blankenberge?

Ontdek wat Mövenpick Brussels nog meer te bieden heeft voor u. Kom meer te weten wat een investering in hotelsuites precies inhoudt, ontdek de uitstekende ligging en de opbrengstensimulatie 

DOWNLOAD VRIJBLIJVEND DE BROCHURE

Download vrijblijvend de brochure

Een eenvoudige investering zonder zorgen

Wanneer je investeert in een luxueuze hotelsuite bij Mövenpick Brussels, geniet je van alle voordelen die je traditioneel hebt bij vastgoed.

 • Vastgoed met notariële akte
 • Volledig zorgeloos: de verhuur, beheer en onderhoud wordt voor jou gedaan door een professionele uitbater met jarenlange ervaring
 • Langdurige zekerheid: uitbatingovereenkomst met professionele uitbater.
 • Lagere instapprijs ten opzichte van een huis of appartement
 • Franchise bij Europese marktleider Accor, met merknaam Mövenpick

Ontdek Mövenpick Brussels, 
de eenvoudige investering, zonder zorgen

Grote vraag naar luxueuze suites nabij het NAVO-hoofdkwartier

Jouw inkomsten uit een investering in Mövenpick Brussels.

Het grote aantal bedrijvenzones in Zaventem, Diegem en Machelen zijn al decennialang een zeer drukke omgeving met een grote vraag naar overnachtingsplaatsen.

 • Nabij het NAVO-hoofdkwartier
 • 4500 permanente werknemers en 100-en expats per dag.
 • Meer dan 2000 multinationals in een straal van 10 kilometer.
 • 7 grote bedrijvenparken in de directe omgeving
 • Opwaarderende buurt dankzij het nieuwe RUP Keiberg

Meer weten over investeren in Mövenpick Brussels?