Vergeleken met andere appartementen in de buurt krijg je hier veel luxe voor een betaalbare prijs. Er zijn ook leuke extra's zoals de domotica en wijnkoeler.     

G. Roelandts, 36, Juridisch medewerker

Meer weten over dit project?

Door hieronder op verzenden te klikken, geef je toestemming aan Alysee om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien.

27 & 28 
APRIL 2019

OPENDEUR -WEEKEND

Eenvoudig en veilig investeren in hotelvastgoed 

Vlakbij de Brusselse ring, Brussels Airport en de NAVO

Vanaf

€ 219.000

Fjord Real Estate Development focust op stedelijke inbreidingsprojecten. Ons doel is om historisch bewezen locaties opnieuw op te waarderen. Dit doen we door in één project diverse functies te combineren en uitbating voor eigen rekening te nemen.

Fjord RED BE0735.665.519

+32 50 19 00 02
info@fjordred.be
www.fjordred.be

De voorgestelde projecten op deze website zijn geen aanbiedingen, maar een eerste kennismaking met wat wij voor u kunnen betekenen.  Indien u wel een aanbieding wenst te ontvangen, zijn wij graag bereid u een gepersonaliseerd aanbod te doen.  Dit kan telefonisch, via email of via een eerste kennismakingsgesprek.

Een investering in nieuwbouwvastgoed moet benaderd worden vanuit het perspectief dat dit een lange termijn investering betreft. Bij een snelle doorverkoop binnen de tien jaar kan men zelden de investering, aankoop- en inrichtingskosten volledig recupereren. Als men de vastgoedinvestering op lange termijn bekijkt is het een zekere investering die kapitaal beschermt en rendement biedt door het eigen gebruik, opbrengstmogelijkheden en eventuele fiscale voordelen.

Eenvoudig investeren in hotel-vastgoed aan slechts 2,63% BTW

Vlakbij de Brusselse ring, Brussels Airport en de NAVO

Aantrekkelijk rendement dankzij verhuur op korte termijn

Geen zorgen over schade, wanbetalers en onderhoud

Nieuwbouw met  87,5 % BTW-recuperatie

Vaste voorgefinancierde renovaties

Hogere en inflatiebestendige opbrengsten dankzij korte-termijn verhuur

Geen domicilie mogelijk

Slim investeren in hotelsuites - 

Brussels Airport

Deze luxueuze en ruime hotelsuites zijn gelegen tussen Brussels Airport en de NAVO. De hotelsuites van Mövenpick Brussels Airport worden op korte termijn verhuurd aan expats, multinationals en internationale overheidsinstanties. Bovendien zijn er verschillende faciliteiten zoals een sauna, fitnessruimte, meerdere vergaderzalen, ondergrondse parking en een gastronomisch rooftoprestaurant.

VEILIGE HUUROPBRENGSTEN

Investeren in vastgoed is al sinds jaar en dag een veilig en slim alternatief om op lange termijn een mooie opbrengst en meerwaarde te realiseren. Bij een investering in hotelsuites  bent u zeker van een professioneel beheer, waardoor uw vastgoed aan de beste prijs wordt verhuurd.

VASTGOED MET ZORGELOZE VERHUURSERVICE

Het voordeel van een samenwerking met een ervaren management is hoofdzakelijk het zorgeloze aspect. Alle zorgen worden uit uw handen genomen. Dit betekent concreet dat u, als eigenaar, niet te maken zal hebben met leegstand, schade of wanbetalers.

VLAKBIJ BRUSSELS AIRPORT EN NAVO

Mövenpick Brussels Airport bevindt zich op de AAA-zichtlocatie. Dit op slechts 2km van de NAVO en op minder dan 6 minuten van Brussels Airport. Het hotel beschikt ook over fitness, laundry-lounge en diverse hotelvoorzieningen.

MEER INFORMATIE

De omgeving

De locatie van het nieuwe Mövenpick Brussels Airport hotel werd niet zomaar gekozen. Om het potentieel van het project in kaart te brengen, wordt er steeds gestart met een zeer grondige en uitgebreide marktstudie. Uit dit onderzoek, gevoerd door MKG, is gebleken dat Zaventem de op een na grootste economische bedrijvigheid van België heeft. Meer dan 2000 bedrijven hebben hun Europese hoofdzetel in de directe omgeving van het hotel.

ONTDEK DE LOCATIE

Ontdek het project

Wilt u meer informatie over dit project?

Download vrijblijvend onze brochure

Wens je graag meer te weten te komen over wat een investering in hotelkamers juist inhoudt, op welke locatie exact de kamers gelegen zijn, wie het huurderspubliek is en op welke potentiële opbrengst je kan rekenen?

DOWNLOAD GRATIS BROCHURE
DOWNLOAD GRATIS BROCHUREPrivacy policy

Mövenpick - Brussels Airport

Mövenpick - Brussels Airport

Aantrekkelijk rendement dankzij verhuur op korte termijn

Geen zorgen over schade, wanbetalers en onderhoud

Nieuwbouw aan slechts 2,63% BTW

Vaste voorgefinancierde renovaties

Eigen gebruik mogelijk ( 45 dagen per jaar)

Geen domicilie mogelijk

Ontdek het project en de werf in onderstaande video

Uw begeleiding doorheen het aankooptraject

DOWNLOADEN BROCHURE

TELEFONISCH CONTACT

VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

BEZICHTINGEN PROJECTLOCATIE

INTEKENEN EEN OF MEERDERE UNITS

DOWNLOAD GRATIS BROCHUREDOWNLOAD GRATIS BROCHURE